Despre noi

Cine suntem?

Easy Asset Management este o Institutie Financiara Non-bancara fondata in anul 2005, iar in prezent este unul dintre liderii de piata in industria de micro-credite

Easy Asset Management si-a dezvoltat cu succes business-ul in afara tarii, in 2009 intrand pe piata din Ucraina sub denumirea de iCredit. In 2011, expansiunea a continuat cu deschiderea unor noi birouri in Romania pentru ca in 2013 sa deschidem o filiala in Polonia. In prezent, compania activeaza în 6 țări: România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Macedonia și Ucraina

Misiunea iCredit este aceea de a construi relatii profesionale de lunga durata cu angajatii, clientii si partenerii sai - relatii bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc.

Echipa noastra beneficiaza de know-how-ul companiei-mama din Bulgaria, unde Easy Asset Management este lider de piata, dar si la nivel international, cu mai bine de 1.500.000 de credite acordate in Europa.

 

Ce oferim?

iCredit еste cel mai rapid credit de consum din România. Serviciul de creditare e simplu, convenabil, corect și transparent.

Imprumuturile acordate pornesc de la 400 RON și ajung până la 6.000 RON pentru următoarele credite acordate aceleiași persoane, iar perioadele de rambursare sunt cuprinse între 14-43 săptămâni/6-15 luni. 

Echipa noastra de peste 1000 de consultanti de credit analizeaza fiecare solicitare cu atenție, pentru a oferi fiecărui client consultanță specializată și educație financiară gratuită. Astfel, toți cei care folosesc serviciile noastre beneficiază de cele mai simple, rapide și convenabile soluții financiare, perfect adaptate nevoilor și specificului lor.

 

Ce ne diferențiază?

Prețuim comunicarea și interacțiunea directă, întrucât acestea ne permit să înțelegem cât mai bine dorințele și problemele clienților noștri. Astfel, consultanții iCredit mențin o relație directă și constantă cu clienții pentru a le putea oferi cele mai avantajoase soluții.

Părerile exprimate ale clienților noștri ne-au permis să le înțelegem mai bine nevoile și să dezvoltăm produse adaptate.

Pentru ca intelegem situațiile în care ai nevoie de bani rapid și simplu, echipa iCredit își propune să devină prietenul la care poți apela cu încredere și cu certitudinea că vei găsi aici o rezolvare promptă și convenabilă pentru problemele tale financiare.

Astfel, pe lângă produsul nostru principal, am dezvoltat servicii personalizate precum iCredit Pensionar, iCredit Bilunar si iStaff (microcredit creat special pentru angajații iCredit, adresat celor care doresc sa porneasca o afacere proprie și au nevoie de un sprijin initial).

 

Care sunt prioritățile noastre?

Principala noastra prioritate este să protejăm interesele clienților noștri și să le oferim produse adaptate nevoilor lor. Acesta este, de altfel, motivul pentru care mulţi clienţi revin la serviciile noastre! Ei recunosc valoarea serviciului nostru de creditare la domiciliu și ar recomanda iCredit unui prieten, ceea ce inseamnă mult pentru noi!


Management Financial Group (MFG) este o organizație nou înființată al cărei scop este de a stabili un grup de companii în structura sa acoperind instituțiile de conducere în domeniul serviciilor financiare nebancare. Scopul MFG este de a deveni una dintre cele mai rapide furnizoare de servicii financiare din Europa Centrală și de Est.

Vom dezvolta modele de afaceri inovative prin planificare strategică pe piață derivate din peste 10 ani de experiență financiară a companiilor. Unele dintre ele funcționează în mai mult de 270 de birouri din țări precum Bulgaria, Ucraina, România, Polonia, Republica Cehă și Macedonia și are peste 6000 de angajați și asociați.*

În prezent, planurile MFG de a achiziționa companii din domeniul microfinanțării sunt în curs de realizare. Punerea în aplicare efectivă a intențiilor vor fi efectuate după obținerea permisiunii de la autoritățile de reglementare din țară, în conformitate cu cerințele legale.