Filiale internationale

Filiale internationale

 

Easy Asset Management este o Institutie Financiara Non-bancara fondata in anul 2005, iar in prezent este unul dintre liderii de piata in industria de micro-credite.

Easy Asset Management si-a dezvoltat cu succes business-ul in afara tarii, in 2009 intrand pe piata din Ucraina sub denumirea de iCredit. In 2011, expansiunea a continuat cu deschiderea unor noi birouri in Romania, pentru ca in 2014 iCredit sa ajunga si in Polonia.

In prezent, pe plan internațional există peste 250 de birouri cu mai bine de 6.500 de angajați iar compania activeaza in 6 tari: România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Macedonia și Ucraina.                           


Misiunea iCredit este aceea de a construi relatii profesionale de lunga durata cu angajatii, clientii si partenerii sai - relatii bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc.

Echipa noastra beneficiaza de know-how-ul companiei-mama din Bulgaria, unde Easy Asset Management este lider de piata, cu un market share de aproximativ 35 % si mai bine de 400.000 de credite acordate.