Știri

Anul acesta, Ziua Îndrăgostiților ar trebui să fie despre voi și relația voastră frumoasă

12.02.2018

Când ați făcut ultimul lucru care obișnuia să vă placă? Când i-ați dat ultima dată relației voastre atenția care i se cuvine? Dacă răspunsul la aceste întrebări este dificil de găsit, atunci e un semn că ar trebui să faceți ceva doar pentru voi. Iar Ziua Îndrăgostiților este întocmai, cel mai bun moment! Pentru a vă asigura că nimic nu vă împiedică să petreceți momente frumoase împreună, iCredit vă pregătește un credit rapid pe care îl puteți face doar cu buletinul!

iCredit încurajează proiectele care te ajută să evoluezi permanent

29.01.2018

Aproape că a trecut prima lună din an și nici măcar nu ți-ai dat seama, așa-i? Nu-i nimic! Mai bine să-ți faci planuri mai târziu decât niciodată! Iar acum, iCredit încurajează din plin proiectele de reprofesionalizare. Pentru că cele mai importante resurse la care vom avea acces întotdeauna vor fi calitățile noastre. De aceea, e important să lucrăm la asta mereu.

iCredit și-a făcut lista de rezoluții pentru anul 2018: rămâne de partea angajaților!

09.01.2018

După ce în 2017 ne propuneam să creăm 500 noi locuri de muncă sau, mai bine spus, să facem aproximativ 500 de familii fericite, anul acesta le protejăm angajaților noștri veniturile și continuăm programele destinate dezvoltării profesionale și personale ale acestora!

Crăciunul acesta să fie plin-plin de magie

11.12.2017

Ai așteptat un an de zile perioada aceasta de bucurie și sărbătoare, iar acum numeri zilele până îi vei avea alături, la masă, în jurul bradului, pe toți cei dragi ție. Orașul este deja inundat de lumini și colindătorii se pregătesc să-ți bată la ușă. Ce poate fi mai frumos de atât? În curând va începe și goana nebună după cadouri, și pregătirile pentru masa festivă. Cheltuielile sunt mai mari decât în celelalte luni ale anului și te îngrijorează că nu vei putea face tot ce-ți dorești? Asta să-ți fie ultima grijă! Te scăpăm noi și de ea! Tu trebuie doar să vii cu buletinul la iCredit. Rapid, foarte rapid, mai rapid decât îți poți imagina, vei obține un credit care îți va da posibilitatea să-ți împlinești dorințele. Mai mult de-atât, să le faci și celor dragi bucuriile pe care le merită și așteaptă. Ce ai putea face ca acest Crăciun să fie memorabil? Hai să ne gândim împreună!

Idei pentru superpetrecerea de Halloween pe care ți-ai dorit mereu s-o organizezi

24.10.2017

Dacă și tu ai decis că de această dată vei organiza acea super petrecere de Halloween la care visezi încă de când ai aflat de această sărbătoare, noi te susținem! Te susținem atât de tare încât nu doar că îți dăm câteva idei de activități și costume, dar îți stăm la dispoziție și pentru a-ți rezolva problemele financiare. Nu vrei să ratezi ocazia unei superpetreceri pe motiv că nu ai avut resursele financiare de care aveai nevoie, nu?