Ești pregătit de începerea școlii?

04.09.2017
Simplu, in 3 pasi

 Aplici online 
sau suni la  031 7171 100 
(tarif normal din orice retea)

Te contacteaza un consultant, care iti
face o vizita acasa, cand doresti.


Primesti banii in 24 de ore*.

Credit Rapid

✓ Intre 400 si 6.000 RON

✓ imprumut rapid fara acte greu de obtinut

✓ imprumut nebancar

✓ imprumut rapid

✓ imprumut urgent

✓ imprumut rapid online

 Aplica acum online! 

Știm că până și vacanța se termină la un moment dat. În plus, de parcă finalul acestei perioade minunate din an nu ar fi destul de dureros, urmează școala. Și, implicit, pregătirea rechizitelor și a garderobei...

Dar acum, pentru că îți poți face un credit urgent online, problemele parcă încep să se diminueze.

Vino la iCredit și, în câteva ore, ai acel credit urgent online de care ai nevoie pentru a-i face pe cei mici fericiți și pregătiți pentru începerea școlii! Nu știi, însă, cât de mare trebuie să fie creditul pentru a-ți acoperi toate cheltuielile? Nu-i nimic. Îți facem noi o listă. Să te poți orienta.

1.      Rechizitele, întâi de toate. 

Inevitabil, atunci când spui „școală” spui caiete, pixuri, stilouri și ghiozdan. Pe unele lucruri le poți lua tu direct din hypermarket (intră pe magazinele lor online pentru a alege cele mai bune oferte. În plus, am auzit noi că dacă îți faci cumpărături mai consistente dintr-un singur magazin online ți le livrează ei gratuit acasă. Ceea ce înseamnă că nu mai trebuie nici să pierzi timp prețios pe la raioane sau la coadă, la casele de marcat). Pe celelalte, însă, trebuie să le iei după ce vorbești cu doamna învățătoare sau cu dirigintele copilului. Fă-ți, așadar, o listă și o notă de plată estimativă. Și notează-ți bugetul undeva, pentru că mai urmează și altele.

2.      Garderoba, pentru că școala nu trebuie să-i prindă pe cei mici cu haine din sezonul trecut

Noi nu putem ști ce anume îi place copilului tău să poarte, dar îți putem da câteva sfaturi în ceea ce privește piesele de vestimentație de care sigur va avea nevoie. Așadar, trece-ți pe listă cel puțin două perechi de pantaloni, două-trei cămăși, cel puțin o pereche de încălțăminte și un echipament pentru orele de sport. Chiar dacă nu face mereu orele de sport, sigur o să-i prindă bine în excursiile pe care le va face cu școala.

3.      Alte cheltuieli neprevăzute

Bine, bine, dacă de cele de mai sus putem fi de acord că va avea nevoie copilul tău, ce te faci cu cheltuielile neprevăzute? Nu poți decât să-ți dorești să nu se îmbolnăveasă niciodată sau să nu aibă nicio problemă care necesită soluții rapide care sunt, poate, costisitoare. Dar e bine să fii precaut. Mereu. De aceea, adaugă-ți pe listă și un buget pe care să speri pur și simplu că nu o să-l folosești niciodată. Mai bine să fie acolo decât să te afli în situația în care nu-l poți ajuta pe prichindel pentru că pur și simplu nu ai cum.           

                             

*Un reprezentant iCredit te va contacta in maxim 24 de ore de la completarea formularului online.
*Vei primi banii la tine acasa, in maxim 24 de ore de la aprobarea creditului.