iCredit România alături de copii la începerea noului an școlar

07.09.2017
Simplu, in 3 pasi

 Aplici online 
sau suni la  031 7171 100 
(tarif normal din orice retea)

Te contacteaza un consultant, care iti
face o vizita acasa, cand doresti.


Primesti banii in 24 de ore*.

Credit Rapid

✓ Intre 400 si 6.000 RON

✓ imprumut rapid fara acte greu de obtinut

✓ imprumut nebancar

✓ imprumut rapid

✓ imprumut urgent

✓ imprumut rapid online

 Aplica acum online! 

Ieri, 06 Septembrie 2017 echipa iCredit România a mers în vizită la un centru de plasament pentru copii susținut de organizația Touched Romania, și a oferit peste 100 de ghiozdane și rechizite școlare pentru cei mici, încurajându-i pe aceștia să pășească cu încredere și optimism spre o nouă etapă importantă din viața fiecărui copil.

Cele peste 100 de ghiozdane echipate pentru școală au fost donate către organizația Touched România, cu sprijinul tuturor angajaților iCredit România, atât din sediul central cât și din cadrul birourilor regionale. Pentru fiecare ghiozdan donat de către angajați, compania a achiziționat unul în plus, astfel încât tot mai mulți copii să aibă o șansă la educație.

iCredit România este la a 3-a acțiune de susținere a copiilor și mamelor aflați în grija organizației Touched România. Le-am fost alături cu hăinuțe și alimente pentru masa de Paște în Centrul maternal Casa Agar, le-am oferite jucării și multe zâmbete cu ocazia zilei de 01 Iunie într-un centru de plasament pentru copii și în continuare se pot baza pe sprijinul și ajutorul nostru