Idei pentru superpetrecerea de Halloween pe care ți-ai dorit mereu s-o organizezi

24.10.2017
Simplu, in 3 pasi

 Aplici online 
sau suni la  031 7171 100 
(tarif normal din orice retea)

Te contacteaza un consultant, care iti
face o vizita acasa, cand doresti.


Primesti banii in 24 de ore*.

Credit Rapid

✓ Intre 400 si 6.000 RON

✓ imprumut rapid fara acte greu de obtinut

✓ imprumut nebancar

✓ imprumut rapid

✓ imprumut urgent

✓ imprumut rapid online

 Aplica acum online! 

Dacă și tu ai decis că de această dată vei organiza acea super petrecere de Halloween la care visezi încă de când ai aflat de această sărbătoare, noi te susținem! Te susținem atât de tare încât nu doar că îți dăm câteva idei de activități și costume, dar îți stăm la dispoziție și pentru a-ți rezolva problemele financiare. Nu vrei să ratezi ocazia unei superpetreceri pe motiv că nu ai avut resursele financiare de care aveai nevoie, nu?

1.    Fii unic. Fă-ți tu singur/ă costumul!

Știm, cheia unei petreceri de succes stă în cum te simți în acea seară. De aceea, te provocăm să-ți faci tu singur costumul. Astfel, nu numai că vei avea un costum unic, ce nu poate fi cumpărat dintr-un magazin (ceea ce înseamnă că nu te vei mai confrunta cu drama de a avea același costum ca unul dintre prietenii tăi), dar te vei simți și bine în pielea ta. Despre asta e vorba, de fapt, nu-i așa?

2.    Organizează activități năstrușnice

Știi jocul acela care vă ținea în facultate treji până la răsăritul soarelui? Sau cel din cauza căruia nu ai putut să-ți mai privești în ochi prietenul pentru câteva zile? Ei bine, pentru a te asigura că vă veți distra copios la petrecerea voastră de Halloween, transformă-le în jocuri tematice. Cum? Simplu: pionii pot deveni dovlecei, cartonașele pot fi „editate” cu vopsea care imită sângele (o găsești în magazinele de make-up profesional), iar poruncile pot fi inspirate din filmele horror.

3.    Trimite cele mai interesante invitații la petrecere

Dacă și tu trăiești pentru jocurile alea bune care te fac să uiți de problemele neimportante ale vieții de zi cu zi, atunci sigur îți vei dori să-i inviți pe prietenii tăi la petrecerea de Halloweeen într-un mod inedit: fă-ți invitația să fie un altfel de test. În loc să le spui din prima locația, ora și ținuta obligatorie, trimite-le teste, întrebări-capcană sau ghicitori tematice, astfel încât să descopere detalii despre invitație. Dacă am fi în locul tău, i-am speria cu cel puțin o formulare ca „ai exact 23,4 minute la dispoziție să demonstrezi că...”

Chiar dacă creativitatea ta este bogată și ai răbdare să te ocupi și de cele mai multe detalii, astfel încât superpetrecerea ta de Halloween să fie memorabilă, de ce să te limitezi? De Halloween, la iCredit comisioanele se ascund de frică. Ceea ce înseamnă că acum vei putea organiza superpetrecerea pe care ți-ai dorit-o mereu!           

                             

*Un reprezentant iCredit te va contacta in maxim 24 de ore de la completarea formularului online.
*Vei primi banii la tine acasa, in maxim 24 de ore de la aprobarea creditului.