Crăciunul acesta să fie plin-plin de magie

11.12.2017
Simplu, in 3 pasi

 Aplici online 
sau suni la  031 7171 100 
(tarif normal din orice retea)

Te contacteaza un consultant, care iti
face o vizita acasa, cand doresti.


Primesti banii in 24 de ore*.

Credit Rapid

✓ Intre 400 si 6.000 RON

✓ imprumut rapid fara acte greu de obtinut

✓ imprumut nebancar

✓ imprumut rapid

✓ imprumut urgent

✓ imprumut rapid online

 Aplica acum online! 

Ai așteptat un an de zile perioada aceasta de bucurie și sărbătoare, iar acum numeri zilele până îi vei avea alături, la masă, în jurul bradului, pe toți cei dragi ție. Orașul este deja inundat de lumini și colindătorii se pregătesc să-ți bată la ușă. Ce poate fi mai frumos de atât? În curând va începe și goana nebună după cadouri, și pregătirile pentru masa festivă. Cheltuielile sunt mai mari decât în celelalte luni ale anului și te îngrijorează că nu vei putea face tot ce-ți dorești? Asta să-ți fie ultima grijă! Te scăpăm noi și de ea! Tu trebuie doar să vii cu buletinul la iCredit. Rapid, foarte rapid, mai rapid decât îți poți imagina, vei obține un credit care îți va da posibilitatea să-ți împlinești dorințele. Mai mult de-atât, să le faci și celor dragi bucuriile pe care le merită și așteaptă. Ce ai putea face ca acest Crăciun să fie memorabil? Hai să ne gândim împreună!


1. Un brad cum n-ai mai avut până acum

Ani la rând ai împodobit același brad artificial, neconvingător, care dă semne de ”ofilire”. Și în fiecare an l-ai împodobit la fel, cu aceleași ornamente de care până și tu te-ai plictisit. Ți-e dor să-ți miroasă în casă a cetină, mere coapte, anason și scorțișoară, ca în copilărie... Să sclipească bradul plin de globuri adevărate, din sticlă, pictate manual. Cu iCredit  toate acestea n-ar mai fi doar un vis amânat de la an la an. E atât de simplu!  

2. Casă decorată ca în filme

Probabil că ai văzut în filmele americane ce întrecere există la ei pentru titlul de ”Cea mai frumos decorată casă, de Craciun”. Perdele și cascade de instalații, Moș Crăciuni, sănii și reni luminoși, pomi  plini de steluțe. Ia buletinul în buzunar, vino la iCredit, cumpără apoi tot ce-ți place și, la lăsarea întunericului, casa ta va stârni admirația trecătorilor. Să nu te miri dacă oamenii se opresc să se fotografieze cu ea în fundal... Stai la bloc? Ei bine, atunci decorează apartamentul în interior. Ca în filme! Ca în filme...

3.      Colindă orașul și bucură-te de atmosfera veselă

Sărbătorile de iarnă înseamnă și zile libere. Zile în care, printre atâtea treburi care sunt de făcut, ar trebui să găsești și timp pentru tine. Dacă bugetul acestei luni este cel care te împiedică să ”îți faci de cap” pentru că toate astea te-ar da... peste cap, n-ai decât să-ți faci un credit cu buletinul la iCredit și să spui ”Start” distracției: patinoar, club, cafenea, concerte, târguri, filme. Și aceasta este doar lista scurtă. Convoacă-ți prietenii și bucură-te de tot ce-ți poate oferi orașul care fierbe de bună dispoziție.

4. O masă de cinci stele

Masa de Crăciun este una tradițională. Dar nu-ți vei surprinde invitații servindu-le șorici, cârnați, salată boeuf, sarmale și cozonac, pentru că toate aceste preparate sunt previzibile. Mai mult ca sigur că asta au pregătit și ei, acasă. Schimbă tactica! Fă-ți un credit la iCredit și așterne o masă care să-i lase cu gura căscată, cum se zice. Despre care vor vorbi până la Crăciunul viitor. Rulori de somon cu cremă de brânză, creveți în aluat, friptură de curcan cu castane, piure de conopidă, tort de smântână cu rodii, punch cu rom. Sună bine, nu-i așa?! Să ai în vedere și că aerul festiv este dat nu doar de preparate, ci și de estetica mesei: veselă albă, roșie sau verde (culorile specifice acestei sărbători), tacâmuri sclipitoare, pahare prețioase, lumânări decorative, aranjamente.

5. Daruri pe sufletul fiecăruia

Cam știi ce își doresc cei dragi ție și ai vrea să le vezi uimirea și bucuria atunci când desfac darurile de sub brad. Aduse de Moș Crăciun, bineînțeleees! Complotează cu Moșul, fă-i rost de un credit cu buletinul de la iCredit și fă-ți anul acesta cadou bucuria lor. Bucuria aceea sinceră, nu cea de complezență, în fața unei cămăși, a unui pulover sau a unei perechi de mopine. Ah,  tu erai Moșul?!

Chiar dacă faci doar o dată pe an aceleași lucruri - dar în fiecare an! -, tot rutină se cheamă că este. Anul acesta fă-le diferit, neașteptat! Bucură-i pe toți ai tăi și bucură-te pe tine. iCredit este spiridușul care îți va da o mână de ajutor pentru ca sărbătorile de anul acesta să fie chiar magice!           

                             

*Un reprezentant iCredit te va contacta in maxim 24 de ore de la completarea formularului online.
*Vei primi banii la tine acasa, in maxim 24 de ore de la aprobarea creditului.