Telefon, mail sau SMS? Optiuni pe placul tuturor!

03.10.2014

O buna comunicare este vitala intr-o colaborare eficienta. Pentru a putea gasi cele mai bune solutii schimbul de idei si de informatii este esential. Pentru ca doi colaboratori sa ajunga la o intelegere, se intelege ca si-au comunicat punctele de vedere si ca au ajuns la un numitor comun.

Tocmai pentru ca intelegem importanta acestui proces, va punem la dispozitie multiple canale prin care sa ne transmiteti solicitarile si/sau ideile voastre. Iar faptul ca traim in era informationala nu poate decat sa ne ajute :).

Asadar, daca ai nevoie de bani ori de informatii legate de produsele si serviciile noastre, nu ezita sa ne suni la 031.7171.100 – numar cu tarif normal. Unul dintre operatorii nostri din call-center va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.
Ai o urgenta si nu te-ai incadrat in orarul de lucru ori nu ai gasit un operator liber in momentul in care ai sunat?  Avem o solutie si pentru astfel de situatii: trimite un SMS cu textul "iCredit" la 1745 – numar cu tarif normal si te sunam noi!
Vrei sa ne trimiti o oferta ori o propunere de parteneriat? Impacheteaza informatiile intr-un mail si trimite-l la marketing@icredit.co.ro. Colegii nostri vor analiza fiecare mesaj.

Acestea fiind spuse,  asteptam cu interes feedback-ul vostru!  

Echipa iCredit