De ce sa aleg o cariera la iCredit?

Deoarece iCredit este:

    *O companie ce respecta standardele internationale de munca.

In filialele pe care Easy Asset Management le-a deschis in Romania, Bulgaria, Macedonia, Cehia, Ucraina si Polonia lucreaza peste 6.500 angajati. Easy Asset management IFN SA , compania ce detine brandul „iCredit”, este una dintre institutiile financiare cu dezvoltare rapida, cunoscuta in toate pietele in care este prrezenta. Datorita consultantilor nostri motivati si cu o buna pregatire profesionala, creditele se acorda in termen de maximum 24 de ore de la completarea cererii. De asemenea, este foarte confortabil – cerintele sunt minime iar banii sunt oferiti clientului direct la el acasa.

    *O organizatie care ofera posibilitati pentru dezvoltare profesionala si programe pentru formare individuala.

Compania dispune de un centru de formare – „iAcademy” - in cadrul caruia se organizeaza training-uri interne, coordonate de echipa noastra de Business Traineri. De asemenea Easy Asset Management ofera angajatilor sai oportunitati de cariera si in celelalte filiale internationale ale companiei.
 

Pentru a aplica pentru un job in cadrul companiei noastre, va rugam sa consultati lista cu posturi disponibile, in sectiunea “Posturi disponibile

In cazul in care posturile vacante nu se potrivesc profilului dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de mai jos, sa incarcati CV – ul si sa ne indicati interesele dumneavoastra profesionale.